St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 31 juli 2011

Ibland får man lite annorlunda förfrågningar....

...vilket är desto roligare :). För några månader sen fick jag ett mail från en tjej som ska gifta sig i sommar. Hon ville så gärna ha Homer och Marge Simpson på toppen av tårtan som caketopper. Hon undrade så snällt om jag kunde göra dem åt henne. Självklart ville jag ju det!! De kommer vara klädda i bröllopskläder så klart så ni får inte se dem helt och hållet än. Men en liten sneakpeak kan jag ju faktiskt bjuda på!!Upptäckte att stackars Marge ser lite galen ut med två olika ögon, så det får nog bli en liten ögonoperation innan det är dags att stå på tårtan ;)


Det är fortfarande lite som ska fixas till på ansiktena och sedan ska kropparna börja byggas. Det färdiga resultatet kommer senare i veckan....så klart :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Hahaha de är ju grymt bra!!! Ögonen också :-) Skickligt!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)