St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 17 juli 2011

En effektiv dag, ett trevligt möte och den vilda jakten på bononjärerna!

Jo då, som sagt, idag har det varit den stora städardagen! Jag började lite smått imorse med att dammsuga som en liten tok, slet sedan ut alla sängkläder och stoppade tvättmaskinen full. Sedan gick jag och maken vidare med storstädning av bilen. Nu är den alldeles glänsande och tjusig både innuti och utanpå :). Åh vad det känns skönt när man fått så där mycket gjort, eller hur?! Nu fortsätter det frenetiska städandet och sen måste jag sätta igång med dekorationerna inför morgondagens tårta.

Jag missade att berätta om mitt trevliga möte som jag var med om igår ju!! Därför berättar jag om det idag istället :). Jag träffade den oerhört duktiga Karin som driver bloggen Bagerskan! Mycket trevligt att äntligen få träffa henne och jag ser fram emot fler möten med denna talangfulla kvinna. Igår var hon på väg till Öland för att lämna av de vackra tårtor hon gjort till ett bröllop på Skansens herrgård. Och jag kan lova er att tårtorna måste varit väldigt goda för de såg verkligen både vackra och smaskiga ut. Brudparet kan nog inte vara mer nöjda! Ta ett besök in till Karin och titta på hur de blev, du kommer direkt dit om du klickar HÄR!
Karin är dessutom väldigt snäll och delar med sig av sin fantastiska kunskap om både recept och annat bra att veta om bakning. Söker du svar på något som rör det ämnet så ska du ta en ordentlig titt på hennes blogg (vilket de flesta redan gjort i och för sig ;)), för det som inte finns där är inte värt att veta!!!

Förutom allt städande så har vi också lyckats hinna med en välförtjänt fika på Gårdby lanthandel och café. Nu har de öppnat ytterligare en ursöt butik där man kan köpa väldigt fina gammeldags leksaker och dessutom oerhört snygga kläder! Kameran var som vanligt med så jag passade på att ta lite kort på hur fint de har fått det. Idag var det smockfullt med folk och jag förstår verkligen varför, det är ju såååååå mysigt på detta vackert inredda café. De har verkligen lyckats med både inredning och känsla och jag är djupt imponerad av ägarnas känsla för stil och service. Om du mot all förmodan missat denna pärla i den ölandska idyllen så till att göra ett besök där och njut av den goda fikan!!!! Om ni bor för långt bort så kan ni istället titta på mina bilder och ska ni åka på semester till Öland så vet ni vart ni ska åka ;)
























Och den vilda jakten på Bonbonjärer fortsätter!!! Jag har lyckats hitta två (woooooohooooooo), de är visserligen liiiiiite mindre än vad jag tänkt men nog så fina att lägga macarons i. Dessvärre hittades inte själva locket till skålen men butiken skulle höra av sig till mig så snart de är återfunnet. Bilder kommer på dem när jag fått hem dem :). Nu har jag letat på Blomsterlandet, Dimoda, Village, diverse blomsterbutiker och inredningsbutiker samt troligtvis större delen av internet.....*suck*. Men jakten går vidare och jag ger mig INTE förrän jag hittat de bonbonjärer jag ska köpa. Trägen vinner!!!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

  1. fina bilder! Det är verkligen underbart på Gårdby lanthandel & Café!
    Jag tänkte bara tipsa dig om micaelas inredningsbutik i hamnen i Färjestaden. Du har säkert varit där och kikat innan, men hon har 2 st glasbonbonierer med lock för 89 kr st. De är inte så breda, men höga. Supersnygga! Skulle bli fint med smp kakor eller macarons i =) Endast 2 kvar men vet att hon får in nya varor imorgon och kanske kommer det fler =) Hon hade även en annan men den var det som lite tryck på.
    Ha en fin dag!
    Mvh Sara

    SvaraRadera
  2. Åh vad bra!!!! Tack för tipset Sara, ska åka dit imorgon och kolla :D. Vad glad jag blev nu!!!!
    Ja Gårdby är verkligen fint, det har blivit något av ett stammisställe numera. God fika dessutom :). Återigen, tack för tipset snälla!!!!

    SvaraRadera
  3. Stort tack själv vännen, ser fram emot att få träffa dig igen!!
    Många kramar Karin

    SvaraRadera
  4. Jag kan kolla på Micaelas nu ikväll för jag ska ner till hamnen och hon brukar ha öppet till 20.00. Hon öppnar kl 11 på dagarna. Ska själv dit tisdag och shoppa lite och fota till min blogg =)
    Hoppas de finns kvar nu för jag tror du skulle gilla dem.
    Mvh Sara

    SvaraRadera
  5. Karin; Ja det var verkligen trevlig att få träffa dig :). Det gör vi snart igen!!! Stor kram till dig!

    Kreativafrun; ja gärna!!! Vore jättesnällt om du ville kolla :). Om de finns kvar kan jag åka dit imorgon och köpa dem :).

    SvaraRadera
  6. de fanns kvar igår kl 19.45 så de borde vara kvar nu idag med . Håller tummarna för det =) Ha en fin dag! Mvh Sara, kreativafrun

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)