St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 28 juli 2011

Favorit i repris-modellerade Converseskor!

Då var det fullt ös i tårtfabriken! Dagen är minst sagt fullspäckad då jag ska modellera två par skor, göra fyra tårtor och diverse dekorationer. Och så får vi inte glömma att det ska bakas både cupcakes och macarons. Kan jag få några fler timmar på mitt dygn tack?? Vilken tur att jag åtminstone är ledig hela dagarna nu så jag hinner med all bakning! Här kommer första paret skor som nu är gjorda. Nu är det bara själva märken på conversen som ska på och sen ett litet namn på brickan, sen är de klara :)

De är poppis dessa små sötingar och det glädjer mig eftersom jag verkligen gillar att göra dem!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Guud såå söta!! Du är så otroligt duktig!!
  Ha en fortsatt härlig kväll!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Tack Annika! Ja de är en sötingar och har blivit väldigt populära verkar det som! Har flertalet beställningar på dem :D. Ha en fortsatt härlig kväll du med!! Kram :)

  SvaraRadera
 3. Ja du Caroline.. du har energi du :) duktig du är som orkar dagarna i ändan............ ;)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)