St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 4 juli 2011

Modellerade högklackade med en touch av glamour!

Dessa små skor satt jag och pillade med igår och jag blev faktiskt mäkta nöjd med dem. Det är ju trots allt dekorationerna jag brinner mest för att göra och mina miniskor får nog ta och bli "my Signaturthing"!!! Jag har som jag tidigare nämnt massor av skoprojekt i huvudet så ni kommer garanterat få se fler av dessa i olika tappningar. Om ni har förslag på vad ni skulle vilja se så skriv en liten kommentar här på bloggen så ska vi se vad vi kan göra för kul! Förslag är alltid roligt och jag ger mig mer än gärna på diverse utmaningar! :). Nog sagt, här kommer bilder på dagens skor:














Vad tycks??

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. HERREGUD VILKA SKOR!!! Du är så fantastiskt duktig. Jag tänkte först att det var ett par riktiga klackskor, men nejdå. I marsipan. Kan inte förstå det haha!
  Jag vill tacka dig för alla dina söta kommenterar :) Jag har haft så fullt upp med tårtor så jag knappt hunnit att svara. Så vill bara säga att det värmer väldigt mycket :)!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hihi, TACK!!! Vad kul att du tycker om dem, det blir jag jätteglad av att höra :). Härligt att du har fullt upp, det är en underbar värld det här med tårtor visst är det!!! Kram till dig :)

  SvaraRadera
 3. Du gör så många fina skor! Älskar färgerna på dessa.

  SvaraRadera
 4. Julia Sandelljuli 16, 2011

  Dina skor är helt ofattbara! Ett tips är ju att försöka göra ett par Manolo Blahnik...Där finns riktigt vackra skor och mycket inspiration!!
  Kramar

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)