St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 2 juli 2011

Bröllopstårta nr 4 av 4 och 18 kilo sugarpaste!

Som jag tidigare berättade i veckan så har jag haft lite strul med leveranser av sugarpaste. Hos den enda svenska leverantören som har Wiltons sugarpaste så var den slutsåld. Hos den andra i Danmark fanns den men där var jag lite osäker på om den verkligen skulle komma fram i tid. Och eftersom jag var osäker på om jag skulle få någon sugarpaste alls så var jag dum nog (eller smart, beroende på hur man ser det) och även beställa Ballinas sugarpaste. Givetvis så kom ALLA beställningar fram i tid....vilket nu har lett till att jag har typ 18 kilo sugarpaste. Jo men att.......mycket sugarpaste blev det. Men å andra sidan; better safe then sorry!!!!!!










Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Så fina bröllopstårtor du gjort, ja nu har du allt mängder med SP så nu kan du göra mycket tårtor :-) måste ta och testa Wiltons SP, kör ju alltid med Ballinas

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)