St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 30 september 2011

Ny kärlek och en sväng till Öland!

Idag har varit en sån där underbart härligt lugn dag. Inga måste, ingen stress och inga tider att passa. Det var nog länge sedan jag hade en sån dag!! Ibland måste man faktiskt ta tillfället i akt att bara njuta av att vara. 
Nu har jag varit och köpt min nya kärlek- en Nikon D3100!!! Och jag kan säga WOSH, vilken härlig kamera! Oj, vad jag har saknat att kunna ta kort med en riktig kamera dessutom. Vi skulle kunna säga att det här med att ta kort med en Iphone inte är så särskilt spännande, hur många kamerapppar man än har. 
Nu finns det ju dessutom så mycket vackert att plåta ute med tanke på alla vackra färger. Och vilket väder vi har!!!! Det är ju rena rama sommaren igen, det kan man ju inte sörja över på något sätt, eller hur?!

Eftersom jag för omväxlings skull hade lite tid över så passade jag på att åka över till Öland och hälsa på min vän Marika, alias "Inredningsfrun" och jag tog så klart med mig lite macarons eftersom jag vet att hon älskar det! 
Passade dessutom på att inviga nya kameran :)

Vem säger nej till det?! Inte jag!


Vackra glasflaskor med saft.

Pumpor som förgyller bordet. Pumporna är ju dessutom Ölands skördefests symbol kan man säga. Det finns pumpor i alla färger och former nästintill och de passar ju utmärkt som dekorationer både inomhus och inomhus!





Så vackert med höstäpplen utomhus!








Marika med sin söta son Oliwer!


Söta William testar en macaron...

...."hm, vad smakar den?"....

...."päääääjon!!!". Jag fick gott betyg av sötaste William (med de längsta ögonfransarna i världshistorien, sååååå bedårande!!); "de var jäääääättegooooooooda"! Kan man bli annat än nöjd när man får höra sånt av en sådan liten sötnos?!


Vackert vid fikabordet!

Marikas hembakade är farligt gott!!


Lille sötnosen Oliwer, han charmar alla omkring sig!

Imorgon blir det en längre sväng till Öland för att njuta av den mysiga skördefesten. Jag ska se till att få med mig både pumpor och annat fint hem!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Åååååå så fina bilder du tagit, Caroline! Du och din fina nya Nikon är ett perfekt par tillsammans :).

    Tack för de ljuvligt goda macaronsen. Love them!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Underbart med en ny kamera. Är evigt tacksam min älskling som ju är min ständiga följeslagare!

    SvaraRadera
  3. Jättefina bilder! En sådan kamera får gärna flytta hem till mig med! =)
    Var med hos inredningsfrun en sväng igår. Synd vi inte var där samtidigt så hade jag fått chansen att hälsa på dig med i verkligheten =) Ha en underbar dag! Kram Sara

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)