St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 28 juni 2011

Underbara formar och annat kul!

Jag köpte förra veckan in en av dessa härliga formar och jag är så nöjd att jag gjorde det. Oerhört smidig att arbeta med vilket jag faktiskt inte hade trott. Jag trodde snarare att sugarpasten skulle fastna och att det inte skulle bli så detaljerat som själva formen ser ut. Det är kul att få motsatsen bevisad. Nu kommer jag helt klart beställa hem många fler av dessa formar. De är visserligen ganska dyra men de är definitivt värda pengarna. Möjligheterna är verkligen oändliga med alla figurer man kan göra. Man kan dessutom använda glitter på dem, färga dem, måla dem osv.
 Nu har ju min man dessutom kommit på ett bra sätt att gjuta egna formar, vilket är perfekt. Jag har massor med saker jag kan tänka mig att göra en form av och det ska bli riktigt kul att genomföra detta lilla projekt. Tänkte dock att jag nu ska visa er lite bilder på hur många härliga formar man kan köpa, alltid är det någon som inte sett dem tidigare!

Filigree border 199:- Strössel & Annat

Medallion set 249:- Strössel & Annat


Button set (vilken jag för övrigt får hem i veckan), 239:- Strössel & Annat

Baby 199:- Strössel & Annat

Cross 189:- Strössel & Annat

Small flower set 199:- Strössel & Annat

Assorted flower medallions 369:- Strössel & Annat

Präglingslinjal 149:- Tårtdecor

Präglingslinjal 149:- Tårtdecor

Präglinglinjal 149:- Tårtdecor

Jag har testat både siliconformarna och präglinglinjalerna och tycker de är oerhört lätta att använda och de ger en mycket läcker effekt. Fler formar åt det bakande folket!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Men kan du lägga av!!!b Hade ju nästan bestämt mig hur tårtan skulle se ut ;D
    Kram
    Mia

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)