St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 17 juni 2011

En stolt mor till en vacker dotter!

Idag var det skolavslutning för dotterns klass. Nu slutar hon sexan och till hösten tar högstadiet vid. Det är stunder som denna som man funderar på hur fort tiden går. Nyss var hon en liten kicka och tultade omkring här hemma i sina blöjor. Nu är hon tonåring med allt vad det innebär. Men oavsett ålder är hon alltid mitt lilla hjärta. Min lilla stjärna som lyser klarare än något annat. Idag var det ytterliggare en sådan där stund där mitt mamma-hjärta kände en sådan stolthet att det kunde spricka. Min lilla skrutta sjöng "Your song" på skolavslutningen och mina tårar flödade för att jag blev så rörd. Jag är en typisk bölhöna som varje avslutning, varje uppvisning, varje show blir så stolt över mitt barn att jag inte kan hålla tårarna inne. Jag har bölat så sminket rinner och näsan likaså. Näsdukar får man absolut inte glömma sådana stunder kan jag meddela! Stackars dottern har upplevt mången pinsam stund när hennes mor hulkande förklarat att hon älskar henne. Och mången gånger har modern sett ut som en av medlemmarna i KISS efter en sådan gråtsession. Men jag kan inte rå för det. Jag är en stolt mor till en vackert barn. En stolt mor som älskar sitt barn så oerhört mycket såsom alla mödrar (och fäder för all del) gör. Och en stolt mor som blir tämligen sentimental varje gång det är skolavslutning. 
Innan jag bölar ner hela tangentbordet så ska jag sluta skriva och istället visa lite bilder på min underbara dotter, för det är hennes dag idag. Grattis till examen skrutt, jag är stolt över dig och jag älskar dig!

Dottern sjunger på avslutningen. Vilken röst hon har min skrutta!

Goa tjejer som sjöng så fint :)

Ibland får man så härliga kort när de är omedvetna om att man fotar! Om ni undrar varför hon har en stjärna runt ögat så är det för att hon och resten av klassen showade för oss föräldrar på ett mycket härligt sätt, de var verkligen superduktiga och vi bjöds på många härliga skratt. Bästa skolavslutningen någonsin!

Du underbara barn vad jag älskar dig!

"Färdig snart mamma???? Jag ler en gång till och sen får du vara klar!"

Dottern med sin söta vän och hennes lillasyster.

Fick detta underbar kort på riktig syskonkärlek! Vad härliga ni är tjejer!!!

Nu är det SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

  1. Så himla vacker hon är! Ge henne en kram från mig :)

    bine

    SvaraRadera
  2. Jag bölade på skolavslutningen idag när en kompis dotter sjöng solo... Fatta hur det kommer att bli när min egen blir så stor. Himmel! ;)

    SvaraRadera
  3. Visst är hon Bine!! Ska krama henne från dig, kram tillbaks till dig vännen!

    Terése; ja man blir värre och värre för varje år!!

    SvaraRadera
  4. Jag bölar när jag läser din text och ser bilderna på sötaste Bella <3 Hälsa och krama stora tösen från mig

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)