St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 23 juni 2011

Underbar medaljong att pryda tårtan med!

Jag köpte en form från Strössel och Annat och testade igår hur det blev. Måste säga att jag är oerhört nöjd med hur detaljerad den blev och dessutom hur lätt den var att använda. Sådana formar kommer jag utan tvekan köpa många fler av och jag ser redan framför mig hur jag kan använda dem på tårtor. Denna kommer definitivt ge en känsla av lyx på vilken tårta som helst!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Visst är det roligt att testa såna här nya prylar :)fint som attan blir det :)

  Trevlig midsommar!

  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Ooooh! Me like alot!!!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 3. Julia Sandelljuli 02, 2011

  Wow vad nice!! Ser verkligen ut som glas eller kristall eller metall...kan inte riktigt bestämma mig men oj vad fin den var!!
  Å kom på en sak vad det gäller dina nya smakessenser. Om det går att blanda dem så är ju Persika å Hallon en underbar smakkombination!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja visst blir den läcker?! Älskar de formarna, de är helt underbara och så lätta att arbeta med! Tack för tipset med kombinationen persika/hallon, det måste jag definitivt testa! Det är så roligt att testa nya smaker :D

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)