St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 12 juni 2011

Miniconverse till Inredningsfrun!

Blev väldigt glad när jag fick en förfrågan av Marika "Inredningsfrun" om jag kunde göra ett par converseskor till deras minsta sons dop. Självklart ville jag göra det, det är ju så roligt att få pyssla! Marika driver den oerhört fina bloggen "Ljuvligt-Hem och inredning" och hon tar vackra bilder på både inredning såväl som människor. Så idag tog jag mig friheten att låna hennes fina bilder på Converseskorna så ni får njuta av vackra bilder som är tagna av någon som kan :)
Här är resultatet på skorna:Vackra bilder på söta skor! Stort Lycka till med dopet av er son, hoppas ni får en riktigt härlig dag med massor av solsken!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)