St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 16 juni 2011

Härlig sommarklänning!

Ibland hittar man kläder som man helt enkelt bara inte kan motstå! Och konstigt nog när man inte har tänkt att köpa något. Detta hände idag när dottern och jag var ute och på stan. Hittade den där jag normalt sett inte brukar handla kläder och den var dessutom blommig, något som är helt emot mina principer av tygval. Jag brukar inte klä i blommigt och brukar således inte heller köpa det. Men någon gång måste vara den första eller hur?! Måste ju få visa denna söta lilla skapelse som jag tycker har lite 50-talsstuk över sig:

Jag brukar hålla mig ifrån att vara framför kameran, brukar numer hålla mig bakom den. Men ok då, för denna gången ;)

I löööööööv!

Nu fattas bara ett par röda högklackade skor sen är det komplett :)Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)