St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 9 juni 2011

Modellerade högklackade skor med 50-talskänsla!

Äntligen kom de verktyg jag beställt och jag kunde efter lång tids väntan testa att göra högklackade skor!!! Så oerhört roligt att modellera och de blir vansinnigt söta måste jag säga :). Dessa små skor kan man verkligen göra i alla olika färger och med massor av olika dekorationer. Det är bara att släppa loss! Ikväll har jag gjort två testpar, pilligt värre kan jag lova men sååååååå värt det jobbet. Det ena paret blev vitt med svarta prickar samt svarta rosetter baktill och med en svart sula. Det andra paret blev vita med en liten lila blomma på toppen. Nu är de inte alls så utsmyckade eller avancerade då jag mer ville testa att göra dem och lära mig hur man gör dem verklighetstrogna. Tänk er dessa små sötnosar på en fräck tårta:
Det syns inte så bra på bilderna men de svartvita är lite högre än de vita. Ville göra lite längre klack för de tjejer som gillar stilettklackar. Detta måste jag dock öva lite mer på för det är svårt att få stadga i dem. Men jag ska allt öva upp mig ;)

Nå, vad tycks??
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Ljuvliga.... Hade det varit riktiga, då hade jag varit mkt förtjust i de prickiga om jag inte hade haft sådana tråkiga skitfötter. Vad är nu då detta för projekt? kramen.

    SvaraRadera
  2. Rose-Mariejuni 09, 2011

    Häftiga!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)