St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 23 juni 2011

En persikobomb i jordgubbsförpackning!

Då var de klara; midsommaraftons godsaker! Det skulle egentligen varit grädde som topping med eftersom jag senil som jag är, glömt att handla detta så fick det bli smör/philadelphiakräms fyllning med persikosmak- för som Kajsa Varg säger: "Man tager vad man haver"!!! Receptet till dessa finner ni i det tidigare inlägget eller under fliken "Recept". Så låt mig presentera; en Persikocupcake i jordgubbsförpackning!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Så söta formar, passar ju helt perfekt just nu. Visst är det friskt och gott med frukt och bär i bakverken?! Jag älskar det och passar på. Choklad får vänta lite :)
  Persika låter också jättegott. Jag får ta och testa det vid tillfälle!

  Och vad fina kaméer i inlägget längre ner! Jag köpte också en kaméform nyss så det är dags snart att testa den. Det är ju så snyggt!

  Glad Midsommar, Caroline!

  SvaraRadera
 2. Hej, va kul att du hittade till min sida! :)) Det där ser väldigt smaskigt ut och du gör ju helt fantastiska konstver. :)) Underbara små högklackade skor! Hoppas du får en bra midsommar! Kram

  SvaraRadera
 3. Julia Sandelljuli 02, 2011

  Åhh gottigt gottigt!!! Receptet är nu nedskrivet å ska testas i det närmaste :)
  Formarna är ju hur fina som helst, riktigt sommriga!
  Kramar

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)