St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 27 juni 2011

Projekt gjuta egen form till sugarpastefigurer!

Japp, då var det fastställt; jag har en osedvanligt smart make!! Han har kommit på ett väldigt bra sätt att gjuta egna formar till sugarpastefigurer!!! Så ikväll har vi haft ett litet sådant projekt och jag måste säga att jag blev mycket nöjd med resultatet :). Nu ska här gjutas för fulla muggar för det finns massor med saker man kan använda som formar. Det här är vad vi använde ikväll:

En mask vi köpt o Paris. Liten i formatet och mycket bra som första form! Resultatet ser ni nedan:

Tada!!! Rätt bra för att vara första försöket tycker jag :)Hur man gör? Det håller jag hemligt ett tag till ;)Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)