St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 24 juni 2011

St Heaven Street önskar er alla en härlig Midsommar!!

Ja då var det den där härliga dagen med god mat, lekar och det självklara bärandet av matbordet ut och in beroende på regn eller sol! Jag vill önska alla mina goa läsare en riktigt härlig Midsommarafton :). Hoppas solen kommer lysa riktigt ordentligt över er alla och att i får njuta av god mat, trevligt sällskap och så förstås varma sommarjordgubbar!!! Bjuder er på lite bilder av persikorcupcakesen som får följa med idag :)
GLAD MIDSOMMAR!!!!!!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Så mycket fina cupcakes, hoppas du haft en fin midsommarafton

    SvaraRadera
  2. Glad midsommar! Hoppas att ni slapp regn och rusk. Här i skogen har vi mest haft blåst. Hälsningar/Maria Huset på landet

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)