St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 8 juni 2011

Kvällens event tillsammans med 3!

Då har jag varit med om ytterliggare ett roligt event, denna gång med 3 (telefonbutiken då förstås). Alltid lika kul att få så mycket härlig feedback på det man gör! Idag hade jag med mig de små Converseskor som jag gjort och de är en klar favorit bland många :). Och till helgen ska jag göra ett par till då i marinblått. Dessa små skor ska Marika som har den fina bloggen "Ljuvligt- hem och inredning" ha till sin sons dop. Hur de blir får ni se i helgen! 
Nu bjuder jag på lite bilder från kvällens event:


Minicupcakes i stora lass!


Gottebord :)

Macarons fick självklart vara med!
Världens sötnos med ett leende som fick en att smälta!

Och söta stumpan fick smaka en cupcake, kan tillägga att hon såg väldigt nöjd ut :D. Tänk vad ett barns leende kan få en glad!!!

Klippning pågår! Duktiga Åbergs frisörer är i full gång med att styla om en våghalsig tjej. Kan lova att resultatet blev väldigt snyggt!

Alltid kul att se mina bakverk fotas!!!

Fyra glada, söta och härliga tjejer som fick pröva cupcakes, tror att de tyckte om dem för de kom tillbaka flera gånger :). Sånt gör mig väldigt glad!!!! 

En mycket trevlig kväll helt enkelt! Tack Emelie på 3 för att jag fick vara med!!

PS; glöm inte att St Heaven Street finns på Facebook! Gilla gärna bloggen där :D
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Jag är med på de två nedersta bilderna :) Dina cupcakes var jätte goda och du hadde gjort allt fint dekorerat :)Jag älskade conversen de varv jätte fina:D

  SvaraRadera
 2. Tack Ingrid!! Vad kul att du tyckte om cupcakesen och skorna, det blir jag väldigt glad av att höra!! Och tack för att du kom igår :)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag fick din länk av en kompis ja det var Ingrid!
  Jag älskar din blogg och Cupcakesen var säkert jätte goda!
  För de ser superläckra ut!
  Brukar du baka Cupcakes?? :)

  SvaraRadera
 4. Hej Julia!! Vad kul att du har hittat till min blogg, välkommen! Blir så glad att du tycker om min blogg :D. Ja jag brukar baka cupcakes ofta och snart kommer jag kanske öppna upp en liten butik där jag kommer sälja cupcakes, tårtor och lite annat smått och gott! Då får du komma och besöka mig så ska du också få smaka cupcakes! :)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)