St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 10 juni 2011

Modellerade röda högklackade-för den modemedvetna!!

 Efter mycket pill och ett par som gick åt skogen så fick jag äntligen till dem! Men det var inte lätt kan jag lova. Det är inte så enkelt att göra höga klackar som håller formen och dessutom håller upp skon. Jag blev dock väldigt nöjd med dessa och jag tror att det kommer bli riktigt läckra på toppen av någon fin tårta! Jag kommer utan tvekan göra många fler av dessa skor då de är så roliga att tillverka, även om det är ganska mycket jobb. Jag har massor med roliga ideér för skorna som jag längtar efter att förverkliga :). Här kommer en titt på de röda fräcka högklackade skorna:

Idag ska jag tillverka två par converseskor som ska iväg till nya ägare ;). Ett par svarta och ett par marinblå. Så det blir mycket pill idag men ååååååå så roligt, älskar att göra skor!! Ta en titt under dagen för att se resultatet!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Så himla fräcka, jättesnygga

  SvaraRadera
 2. Helene Madsenjuni 10, 2011

  Så snygga! Conversen var också superfina...

  SvaraRadera
 3. Tack!! Vad kul att ni tycker om dem :). Det kommer fler skor i olika tappningar inom kort. Jag tror jag har fått fnatt på skor!!!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)