St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 5 juni 2011

Hallonfyllda kladdkakecupcakes med vit chokladsmörkräm!

Dagens cupcakes blev en favorit i repris (för den som beställde dem vill säga). Det blev kladdkakecupcakes fyllda med hallon. Toppingen blev vit chokladsmörkräm, vilken är oerhört god. Idag testade jag att baka trippelsats i min Ankarsrums assistens och det gick alldeles ypperligt bra. Anledningen att jag gjorde det var då jag gjorde minicupcakes med det som blev över. Alltid bra att ha i frysen om man får oväntat besök....det och Gevalia då ;)



















Då bakandet var färdigt på förmiddagen styrde vi sedan kosan mot Borgholm för en lugn och skön fika i solen. Det är ju så härligt och vackert ute just nu eller vad säger ni? Man kan ju inte göra annat än att njuta! Det var så skönt att få komma iväg en sväng så man kan ladda batterierna och få lite mer energi. Ikväll ska jag göra massor av dekorationsblommor tänkte jag, det är alltid bra att ha!! Men först blir det en sväng ner till Söderport för att avnjuta en middag :)





Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

  1. Jag vill också sockra mig!!!
    Kraaam
    Mia

    SvaraRadera
  2. Vilka fina cuppisar =)
    De ser helt galet goda ut oxå med all hallon instoppad i =D
    Stor kram

    SvaraRadera
  3. Har följt din sida ett litet tag nu och du gör väldigt fina saker. Blir helt uppslukad. Har en fråga, var har du köpt blombladen och fjärilen i detta inlägg? Riktigt fina fjärilar.

    SvaraRadera
  4. De har jag gjort själv! :)

    SvaraRadera
  5. Missade att skriva en sak. Menade var har du köpt utstickaren? Eller har du gjort de utan den också?
    :-)

    SvaraRadera
  6. Bladutstickaren tror jag att jag köpte på antingen Tårtdecor eller Strössel och annat. Är lite osäker då jag har beställt från så många olika ställen att det börjar bli svårt att hålla koll på vad som är köpt vart. Fjärlisstanstarna hittade jag på Specialköpmannen, ett danskt företag. Kolla länkarna som ligger längst nere på sidan så hittar du lite olika tårtshoppar :). Vad kul att du följer min sida, det blir jag glad av att höra!! Glad midsommar :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)