St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 5 januari 2012

Vill man ha eller vill man ha?

MAN VILL HA!!!!!!! Åååååååååå dessa underbara tårtor från Pink Cakebox....jag sitter ideligen och suckar av förtrollning när jag ser dessa konstverk. De är ju såååååååå vackra!!!! Tänk om man fick gå en kurs där, då hade man varit i sjunde himlen! Titta på blommorna de gör....och detaljerna....och färgerna...och hur de bygger tårtorna....*suckar drömskt*. Jag säger bara ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!Pink Cakebox hittar du HÄR!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Oh my goooooood vilka FANTASTISKA skapelser.... Så underbart fina, jag förstår absolut att du vill gå en kurs hos dem. Det vore du verkligen värd också!

  SvaraRadera
 2. Åh vilka underbara skapelser, helt otroligt..
  Nu har jag fått lite idéer till hur min framtida beöllopstårta ska se ut :))

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig, de är helt underbara, man tappar nästan andan!!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)