St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 1 januari 2012

Direkt ur ugnen- sötaste macaronsen! Och ett litet tips!

Då var macaronsen färdiga som jag tänkte ha till dotterns födelsedag imorgon. Jag håller fortfarande på att grunna på själva tårtan som ska göras, tänkte att allt skulle matcha vad gäller färgerna. Så nu knåpas det för fulla muggar här hemma och hjärnan går på högvarv för att tänka ut något fint. Det får nog bli en minigräddtårta till henne och så en vanlig sugarpastetårta så klart (varför göra en sak när man kan göra många liksom....vore ju dumt att komma i säng i tid...)! Men vad gör man inte för det käraste man har i världen?!
Precis utspritsade!

Det fick bli både stora och små!

Och så var de klara, direkt från ugnen :)

MUMS!!!

Det får nog bli en smultronfyllning i dessa eftersom min lilla skruttunge är söt som ett!!

För er som undrar hur man får dem prickiga; Dela upp smeten i två delar varav den ena delen är ca 1/4 av smeten. Färga dem i två olika färger.
Fyll en spritspåse med en lite större tyll och spritsa ut macaronsen. 
Fyll en spritspåse med en mindre tyll, med den andra delen av smeten. Spritsa små klickar ovanpå macaronsen. Se också till att båda delarna av smeten flyter lika lätt.
Enkelt, snyggt och blir fint på fikabordet!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Vilka underbart söta prickisar!! Undrar om man kan använda en sluten stjärntyll och få stjärnmönster...

    SvaraRadera
  2. Tack Ann!! :)
    Bästa sättet är att pröva! Ska nog ta och testa det men funderar på om smeten flyter ut så att mönstret försvinner? Om det funkar så hade det ju blivit sååååå snyggt!!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)