St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 8 januari 2012

Prinsesstårta, fast inte den vanliga!

Idag blev det en liten prinsesstårta, fast inte den vanliga varianten! Det blev en prinsessa till prinsessan Stella och önskemålet var att det skulle vara rosor, massor av glitter och så klart en prinsessa :). Så det fick det bli!!!


Tårtan består av vaniljbottnar och är fylld med jordgubbsmousse och päronmousse. Den är spacklad med smörkräm och täckt med sugarpaste. Alla dekorationer är gjorda av sugarpaste.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Uhuj vad glitter, kan gissa att du trivdes bra där =)

  SvaraRadera
 2. Jätte söt liten prinsessa.. så vackra rosor och fint med glittret.. älskar glitter och bling bling..

  SvaraRadera
 3. oj den blev jättefin och flickig,så ska de vara,prinsessiga och gnistrande.

  SvaraRadera
 4. Hej! Har legat och bläddrat igenom din blogg i flera timmar nu. Så mycket fint! Å Blir så galet sugen på att börja göra egna tårtor. Vart köper man sugerpaste? Finns det nån affär i Kalmar där man kan köpa saker eller är det nätet som gäller?

  SvaraRadera
 5. Återigen tack!! Stella var jättelycklig över tårtan. Att hon sen inte äter tårta är väl en annan sak... Rosorna slank dock ner. :)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)