St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 2 januari 2012

Till min älskade dotter på 14årsdagen.För 14 år sedan, just idag, kl. 21.16 skedde ett mirakel. Miraklet var du mitt kära barn.
Att få uppleva en kärlek så stor var, och är magiskt. Jag hade aldrig trott att det skulle kännas SÅ fantastiskt och SÅ stort.
I nio underbara månader bar jag dig och i nio underbara månader väntade jag på dig. Och när du äntligen kom var det som att solen gick upp för första gången och som att stjärnorna sken extra starkt. 
Du kom till världen den andra dagen på nya året och den dagen var den bästa i mitt liv.

I 14 fantastiska år har jag känt dig mitt barn. I 14 år har jag älskat dig mer än vad det finns stjärnor på himlen. 
Du har givit mig så mycket kärlek, hopp, glädje, insikt och lärdomar. Du har lärt mig vad som är viktigt i livet.

Vi har ett band du och jag som är så speciellt. Vi kan prata om det mesta, skratta och gråta tillsammans.
Nu är du en ung och vacker tjej som är på väg att bli kvinna.
För 14 år sedan var du min lilla bebis som sov gott i min famn. Du kommer nog alltid vara min lilla bebis, hur gammal du än är...och ja- jag vet precis vad du säger nu "pinsamt mamma, pinsamt"! Men så är det min lilla skrutt.
Du är hela min värld. 

Din pappa och jag är så oerhört stolt över dig ska du veta! Du är vacker på både insida och utsida. Du står med båda fötterna på jorden. Du är intelligent, empatisk, varm, kärleksfull, fantastisk och underbar. Du dömer ingen och du står alltid på de svagas sida. Om du visste hur stolt jag är över dig för alla de egenskaperna.

Du ska veta att din pappa och jag älskar dig så oerhört mycket och vi kommer ALLTID finnas där för dig. Vi kommer ALLTID stötta dig i allt, oavsett vilka vägar du väljer att gå.
Vi kommer ALLTID älska dig ovillkorligen.
Och när du behöver tröst, vägledning eller ett skratt- så finns vi där.
För alltid och för evigt vår underbara Bella.
Du är VÅR värld.

Du kommer komma precis dit du vill. Tro på dig själv och våga satsa på dina drömmar. Vi tror på dig och vi vet att du kan allt du vill!

Så på din 14årsdag; GRATTIS älskade barn!!!
Vi älskar dig!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Så underbart och rörande vackert skrivet! Och man känner så väl igen kärleken som man som förälder känner till sitt barn. Barn är större än livet, något man nog inte ens kan börja se vidden av förrän man själv är mitt i det... <3

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar kärleksförklaring till din dotter... Hon kanske säger "pinsamt mamma, pinsamt" men jag tror nog att hon tycker att det är helmysigt att du känner som du gör och att du har förmågan att uttrycka det på ett sådant kärleksfullt sätt. Kram och stort grattis... till er båda för att ni har varandra <3

  SvaraRadera
 3. mina ögon fylls med tårar över dina underbara ord, din dotter måste känna sig älskad. <3

  SvaraRadera
 4. Tack vad fina ni är allihop, era ord gör mig så glad ska ni veta <3
  Ja visst är kärleken till ens barn så oerhört stor, det finns inget större här i livet! Jag är så glad över min underbara dotter och hon är verkligen det bästa jag har!

  Kram till er alla!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)