St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 16 januari 2012

Inspiration- Cupcakes inför Valentines!

Igår visade jag ju lite trevlig inspiration vad gäller tårtor inför Alla Hjärtans Dag. Så idag får det bli lite cupcakes istället! Ni är säkert många som funderar på vad ni ska göra för fint till era käresta just den dagen och då är lite idéer inte fel, eller hur?!
Och man behöver ju faktiskt inte baka något trevligt till bara sin partner (det finns ju många som är singlar därute också!), man kan ju tänka på sin familj, sina vänner, sina barn eller varför inte sina kollegor? Varför begränsa med att ge kärlek- det är ju bättre att visa alla i sin omgivning att man bryr sig och att man finns där. Och det kan man så klart göra alla andra dagar på året också!!!

Visst finns det galet mycket fin inspiration?!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. läste precis artikeln om dig. Så grymt bra inspiration!!! Stort stort lycka till!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)