St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 24 januari 2012

Inspireras av inredning och en fantastisk kvinna!


Jag brukar ju nu och då skriva om människor som inspirerar mig. Människor som jag tycker är starka och fantastiska, som gör mig och andra runt omkring glada och som bidrar med att göra livet och världen lite vackrare på ett eller annat sätt.
Så därför tänker jag idag göra just det; prata om någon som gör livet vackrare på fler sätt än ett!

Ni som brukar hänga här ofta har säkerligen sett många inlägg om min favoritbutik TOPIARY. Där kan jag hänga hur länge som helst och bara stå och beundra allt vackert som finns där. Men det är inte bara inredningen som är vacker! Det är även underbara Åsa som äger butiken!!

Hon är alltid glad och hjälpsam och hon ger service som ingen annan. Men framför allt är hon en person med ett oerhört varmt hjärta. Hon är en sådan där person man trivs att vara omkring och hon kan alltid få en att le, hur ledsen man än må vara. 
Jag älskar människor som Åsa. Och jag tycker att det behövs många fler som henne här i världen för då vore den en mycket bättre plats!
Och inte nog med att hon är en fantastisk människa, hon är dessutom GALET DUKTIG på att skapa miljöer som är så vackra att man tappar andan!!! Jag vet inte hur många gånger jag stått inne i butiken och kippat efter andan när jag ser hur vackert hon ställt upp all inredning och hur oerhört smakfullt det är. Jag vill verkligen köpa med mig ALLT hem!
Det är inte många som har den förmågan, ni vet den där att lyckas göra något så vackert att det nästan gör ont.
Men det har Åsa!

Så, min kära vän- detta är till dig....
DU är helt makalöst fantastisk och du inspirerar mig oerhört mycket! Jag är glad att ha dig som vän och glad att du låter mig få komma och ta kort på allt vackert som du skapar! Du gör världen vackrare både med den du är och det du gör!!

Och STORT GRATTIS till det fina priset som 
Årets Inredningsbutik!!! 
Finns ingen som är värd det så mycket som du!!!!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Maaaah! Vill haaa!!! Otroligt vackra foton!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Ja den butiken är helt klart värd det priset ! Och många mer därtill! Helt fantastisk miljö hon skapar och jag älskar allt där inne med =) Vilka fina bilder du tagit! Kram!!

  SvaraRadera
 3. Verkar vara en helt underbar butik! Jättefina kort som du tagit!:)
  Kate

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)