St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 10 januari 2012

Ooooooo, sparkles!!

Allt som glittrar är inte guld brukar man ju säga. Och det är klart- för det kan ju faktiskt vara silver!!! I min jakt efter inspiration till bästa vännens bröllop så har jag spanat in lite vackra cupcakes i silver och härligt gnistrande glitter. Vem vill inte äta någon av dessa läckerbitar:Måste säga att jag fullkomligt ÄLSKAR cupcakesen som ser ut som discobollar!!! Men jösses vilket oerhört pill! Känns som att det skulle ta en evighet att tillverka dem...
Jag tycker det är kul att sitta och kolla runt efter inspiration, tänk vad mycket roligt man får se som man inte ens visste att det fanns! Och det ger ju mersmak efter att själv sitta och testa på lite olika projekt.
Nu var det länge sedan jag gjorde mina högklackade skor i sugarpaste, så det får nog banne mig bli kvällens pyssel! Bilder kommer så klart på bloggen när de är färdiga :)

Bilderna kommer från googles bildsök "silver cupcakes"


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Nu snackar vi ;) Silver is da Shit ;) Dags att ses snart igen och skapa något man får skratta gott åt! :D Kraaam

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)