St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 23 januari 2012

Fågelburstårtor - galet vackert!!

För några månader sedan prövade jag på att göra en fågelburstårta. Det var då banne mig inte så enkelt som jag hade tänkt men nog så roligt och definitivt en utmaning. Jag har sett dessa oerhört vackra tårtor hos flera tårttillverkare och jag är tokkär i dem för de är såååååååå GALET VACKRA!!
Nu har jag återigen suttit och tittat på många av dem och går av lite på mitten över hur duktiga många är på att göra dem som konstverk. Tårtan ni ser överst här i inlägget är den jag själv gjorde och det var den första och enda hittills. Men självklart kommer jag göra fler och det finns massor med idéer för tårta nr 2 av denna sort!

Ta er en titt på dessa OERHÖRT MAGISKA tårtor nedan. Skulle ni säga nej till att ha en sådan på fikabordet??? Det är dock inte mina verk, jag ska inte ta åt mig äran för det någon annan skapat!!! Bilderna har jag hittat på googles sök "Birdcagecakes".Det finns mer man kan göra på själva fågelburstemat!!!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååå, så granna de är!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)