St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 24 januari 2012

Mor och dotterkväll- Älskade underbara barn!


Ja ikväll har min underbara dotter och jag spenderat kvällen ihop. Och vi passade på att göra den riktigt mysig genom att äta på restaurang! Det blev både förätt, huvudrätt och smaskig efterätt. Man måste ju unna sig något gott en tisdagskväll som denna, eller hur?!
 Det är viktigt att ha sådana kvällar och det är sådant som sätter guldkant på tillvaron. Vi har diskuterat om kärlek, om livet, om vad framtiden kan innehålla och hur vi ska spendera vår tid. Det är intressant att prata med mitt älskade barn. Hon har så mycket tankar kring saker och hon är många gånger så klarsynt att jag tappar hakan. Nu är hon hela fjorton år och jag kan inte låta bli att undra vart tiden tagit vägen. Nyss var hon min lilla bebis....nu är hon en tjej på väg att bli en ung kvinna.

Jag tror vi kan lära oss mycket av våra barn.
Jag har definitivt gjort det.
Och jag lär mig saker varje dag av henne. Min lilla skrutt är den som lär mig att ta tillvara på de små stunderna och att det är just de som är de viktiga. Ni vet sådana där stunder som vi kanske inte alltid tänker på men som är nog så viktiga. Stunder där man tar hand om varandra och visar att man bryr sig.
Min älskade skrutt har verkligen visat hur härlig hon är. När jag kommer hem från jobbet har hon satt på kaffe till mig. Hon hjälper till att städa. Hon fixar och donar och är galet duktig med sina läxor. Jag är så sjukt stolt över henne och jag tycker det är viktigt att säga det. För som vi alla vet råder det ju rätt mycket jantelag här i Sverige och det anses fult att "skryta". Men jag tänker banne mig skryta om mitt barn. För hon är enastående!

Vi har ju haft en ganska tuff tid de senaste månaderna. Men ibland har saker och ting en förmåga att vända på de mest oväntade sätt. Och ibland är det till det bättre!
Vi ska vårda tiden med varandra och ta tillvara på alla de där fina stunderna. 

Och ikväll hade vi en sån stund. God mat och det bästa sällskapet. Dessutom en låååååååååång pratstund om både roliga och sorgliga saker. 
Det är viktigt att ha de där pratstunderna. 
Att våga beröra ämnen som kanske kan vara jobbiga att prata om men som man ändå måste våga ta i. Att prata om smärta men även om kärlek. Att finnas där för varandra och visa att man bryr sig. Att ge TID till varandra.
Min dotter och jag har ett starkt band till varandra och det kommer vi vårda livet ut!!!

Och till helgen blir det fler roliga saker! För då ska vi köpa oss en BIL, WIIIIIIIIIHOOOOOOOOO!
Och det ska bli Bella-Mamma-bilen! Hej vad det ska gå över hela stan, Vroom Vroom!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Vad fint du skriver, och vad fina ni är på fotot!/Karin

  SvaraRadera
 2. Vi saknar Er, ska bli sååå oerhört kul och ses på fredag, ännu mera mammor-döttrar-tid ihop! Ga det bäst, kram Linda B, stall-mammis

  SvaraRadera
 3. Du är duktig på att skriva Caroline :) Man blir glad av dig :)

  SvaraRadera
 4. Sicket underbart kort på er båda urtjusiga tjejer, kram!

  SvaraRadera
 5. Tack!! Vad glad jag blir över era fina kommentarer, sitter här med ett stort leende och alldeles varm i hjärtat! Stora kramar till er alla!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)