St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 15 januari 2012

Och så ännu en artikel!!

Ja då var det dags för St Heaven Street att vara med i tidningen igen!!! Denna gången är det tidningen Östra Småland som har gjort reportage och nu ska det handla om kvinnors företagande. Ska bli väldigt spännande att se artikel så klart och jag är som vanligt lite smått nervös med framför allt nyfiken! 
Reportaget kommer redan imorgon så det blir till att springa till affären fort som attan för att se hur det ser ut :)
Eftersom jag inte hann med att baka någon tårta till intervjun så fick det helt enkelt bli mina cakedummies som fick vara med. 
Men jag hann dock att baka liiiiiiiiite som jag redan nämnt; minicupcakes och macarons förstås! Något smaskigt måste man ju allt ha att bjuda på!Något av det som kommer med imorgon!

Roligt att SHS nu varit med i alla lokaltidningarna och framför allt väldigt roligt att de tycker det är spännande med tårtornas och bakverkens värld!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Så kul! Har ingen tidning får be sambon om han kan snuva hem en från jobbet;)
    Kram Emma

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)