St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 18 januari 2012

Inspiration- Kärlek i marängskepnad!

Medans vi ändå är inne på temat inspiration och sötsaker så kör vi vidare med nästa godbit!
MACARONS!!!!
Ta en titt på dessa sötnosar och bli lite förälskade :). Inte alltid så lätt att få till macarons i hjärtanformat men helt klart värt besväret- för sådana skulle man ju gärna ge bort på Alla Hjärtans Dag, eller hur?!

Kan de vara sötare? Svar; nej!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Tänk om jag hade kunnat göra sådana här fina till dottern då dom ska ha öppet hus på sin skola och sälja kakor och annat gott.. nää jag misslyckas bara med mina muffins och allt jag försöker göra :((

    Men du är jätteduktig på det du gör...

    SvaraRadera
  2. Men... Vilka söta kärleksbakelser!!! Önskar att jag kunde bjuda min älskade familj på dessa goda ♥:an till Alla Hjärtans Dag!!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)