St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 4 januari 2012

Smultronsmacarons att förgylla fikabordet med!

Dessa fick så klart också följa med till jobbfikat! Smultronmacarons i två olika storlekar- mini och mellan!Hur man gör dem prickiga kan ni läsa om HÄR!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. De ser jättegoda ut. Jag har ännu inte vågat mig på att göra macaroner. Har läst på så många bloggar att de är svåra att göra. Får nog testa snart.
    Vilken fin blogg du har förresten. :)

    SvaraRadera
  2. Tack Anette :D! Klart du ska göra macarons! Det kräver lite övning och tålamod men det klarar du! De är sååååååå värda att göra för de är TOKGODA!! Jag har lite tips här på bloggen, läs igenom dem innan så ger de förhoppningsvis lite vägledning :D. Fråga gärna så hjälper jag dig på alla sätt jag kan!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)