St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 17 januari 2012

Vad trevligt- En Award!!!!

Tänk vad glad man blir ibland- när någon tänker på en och tycker om det man gör!!! Jag har fått en award idag vilket gör mig kalasglad vill jag lova! 
Den är från Nadia som har fina bloggen "Cake of Joy". Och jag kan säga att denna tjej är SJUKT DUKTIG på att göra tårtor!!!! Helt galet vilka skapelser hon kan göra så jag tycker helt klart att ni ska gå in och kolla in dem!
Här är motiveringen som Nadia gav:

St Heaven street - ljuvliga tårtor, cupckakes i multicolor! Alltid nya projekt på gång hos Caroline!

Detta är Liebster award:
Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:

Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka! 

Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem. 

Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare.

Så dessa bloggare vill jag prisa;
Marsipan Freak; en härlig tjej med enorm skaparlust och som är tokduktig på att göra fantastiska tårtskapelser! 

Kreativa Frun; en underbar tjej vid namn Sara. Hon har en härlig blogg och gör mångas liv så mycket ljusare med sin fantastiska och varma personlighet. Hon är dessutom en hejare på bakning!!

Marias söta saker; en supermysig tjej som gör underbara tårtor! Jag har dessutom fått träffa henne i verkligheten och det var oerhört roligt! Jag önskar henne all lycka med hennes framtida företag och jag är säker på att vi kommer mötas igen!

Amy´s piece of cake: en oerhört härlig tjej som är duktig på att baka och inspirera. Hon lämnar alltid så fina kommentarer och hon gör mig helt enkelt glad!!

Tårtgalen; en härlig tjej som brinner för det hon gör! Hon är någon som gör mig glad med alla sina kommentarer och det ska bli roligt att följa henne!

Tack Nadia för den fina awarden, den gör mig sååååå glad!! Jag sprider kärleken vidare :DCaroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)