St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 26 januari 2012

Ett nytt liv startar NU!!!

Ja mina vänner, som ni vet har jag gått igenom en hel del de senaste månaderna. Både sorg och glädje. 
Men just nu är mitt liv faktiskt fyllt med glädje och jag mår galet bra. Mycket tack vare en väldigt speciell person i min närhet som lyfter mig och gör mig lycklig. Och därför vill jag så klart dela med mig av den där underbara härliga glädjen som jag har turen att gå uppleva!
 Livet kan ändra sig väldigt snabbt, det har vi nog alla fått erfara. För mig har det snurrat runt till 100 %. Men det bästa med förändring är att man alltid lär sig något nytt. Man lär sig framför allt vad man INTE ska göra och hur man INTE ska leva. 
Nu tänker jag leva fullt ut och inte låta en enda sekund gå till spillo! Jag ser med tillförsikt fram emot allt nytt som komma skall och det riktigt pirrar i magen. 
Jag har så mycket att vara lycklig över; mitt vackra barn (eller ja...hon gillar inte att bli kallas barn så det är väl bäst att jag säger ungdom för säkerhets skull), min familj, mina vänner, mitt jobb, min blogg, mina fantastiska läsare, mitt hem, och inte minst den där speciella personen som gör mig glad.
Man brukar säga "what doesn´t kill you makes you stronger" och jag måste nog säga att det ligger mycket i de orden. Jag känner mig stark, trots allt jobbigt som hänt. 
Det känns som att det är ett lyckligt och bra liv som väntar på mig och jag tänker ta varenda chans till det som jag möjligtvis kan.
Man lär sig hela livet men det hela handlar till syvende och sist om vad man gör med det man lär sig. En del människor väljer att använda det på märkliga sätt. Jag tänker använda allt jag lärt mig till att leva livet på det bästa sättet som går.
Jag hoppas och tror att ni faktiskt gör detsamma!

Och så vill jag passa på att köra lite extra peppning så här en sen torsdagskväll och avslutar med orden..
WHAT DOESN´T KILL YOU MAKES YOU STRONGER!!!!


NU börjar livet!!!!!!!! Wiiiiiiiihoooooooooo!!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Härligt att läsa att du mår så bra! Och visst är det en spännande resa med många lärdomar.
  Önskar dig allt gott - kram!

  SvaraRadera
 2. Underbart!
  Önskar dig all lycka ;)

  Och jag kan bara hålla med, det som inte dödar...

  SvaraRadera
 3. Stor peppkram till dig fröken Dourén! Du fixar allt! Nu börjar livet :)

  SvaraRadera
 4. Tack, vad gulliga ni är!! Ja nu känns det verkligen bra och jag mår galet bra! Önskar er alla samma lycka i massor, stor kram till er!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)