St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 4 januari 2012

Ett litet positivt ord kan göra mycket!

Ja ett litet positivt ord till någon kan verkligen göra skillnad! Jag har använt mig av dessa oerhört söta små godishjärtan som jag fick av min underbara vän Jennie- en fantastisk kvinna som sprider glädje och kärlek omkring sig!! 
Idag blev det små mimicupcakes som ska få följa med till jobbet och eftersom jag har fantastiska kollegor så ska de så klart få några positiva ord till sig också :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Ja fina ord är trevligt att ge/få! Så fina små Cupcakes du gjort, önskar du var min arbetskollega! ;) Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken underbar blogg du har! Du är helt otrolig! Jag har faktiskt en fråga till dig! Jag har stort intresse för bakning och har länge suttit på nätet och kollat sidor och video när dom använder sig av sockerpasta! Och frågan är då om du vet om det finns någon utbildning i Kalmar typ kvällskurs

  Emeliekeck@hotmail.se kunde inte skriva i det under.
  Kram Emelie

  SvaraRadera
 3. Amy; Tack söta du :D! Och kram till dig!

  Emelie; Tack snälla, vad glad jag blir att höra det! Jag hade kurser på medborgarskolan tidigare men beslöt mig att inte hålla fler där. Jag har dock tänkt att hålla kurser när jag startar mitt företag så då får du gärna komma till mig :D
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jaså? När? Var? Hur? :D kram

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)