St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 31 januari 2012

Där, där eller DÄR?

Ja det här med att flytta runt prylar är ju alltid lika intressant. Här går man med sak efter sak i handen och flyttar den från den ena platsen till den andra. Vad passar ihop med vad och får det plats? Det är ett smärre huvudbry varenda gång man ska hitta den ultimata platsen för någon av sina älskade saker. 
Och nu har det kommit hem några till! För jag är ju galet förtjust i inredning och ska man rumstrera om i sitt liv så är det ju roligt att göra det även i hemmet. Det är skönt med lite ombyte och förändring i hemmet då och då. 
Enda nackdelen med det här att flytta runt alltför mycket saker är ju att man inte riktigt har koll på vart man gjort av allt....
Jag är tämligen säker på att jag kommer springa runt som en yr höna och fundera på "vart var det nu jag ställde den där saken??". Men det är smällar man får ta, eller vad säger ni kära läsare?!

Snyggaste lampskärmen kommer så klart från Topiary! Älskar den!! Och man kan ju inte ha en skärm utan en fot så det fick bli en sådan också från samma ställe!
Förvaringshyllan som flyttade hem innan jul har nu äntligen hittat sin plats!


Lite omflyttning av sakerna ger ett litet lyft och känns genast mycket bättre!

Klockan som jag suktat efter i ett halvår står nu och pryder bänken i köket! And i löööööööv it!!! Även den kommer från Topiary!!
Tokläcker plåtlåda som flyttade hem i helgen, perfekt att förvara bakböckerna i!Jodå, nu börjar det bli ordning och reda!!! Det är fortfarande nya projekt på gång här hemma och än är jag inte klar. Men som man brukar säga; var sak har sin tid!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

 1. Åh så fint!!! Och festligt, jag har samma lampskärm, fast ljus då eftersom allt jag fastnar för är typ bara vitt, ha ha:-)
  Såå fina saker du har, gillar klockan plåtlådan, jag massor!!!
  Hoppas allt är bra!
  Take care!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)