St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 13 januari 2012

Ett roligt möte och idag blir det intervju!

Sedan jag började blogga har jag upptäckt hur otroligt många härliga människor det finns där ute. Människor som jag antagligen inte hade mött om jag inte hade bloggat. I lördags fick jag möjligheten att möta en annan oerhört härlig bloggerska som dessutom delar samma intresse som jag- BAKA!!! Hade vi mycket att prata om eller?? JAAAAAAAA!!!
Bloggerskan var mysiga Maria som har bloggen 
och  när vi träffades så kändes det som att vi känt varandra länge. Vi hade MASSOR att prata om- bakandet, idéer, företag, tips och trix och massor av annat. Och jag måste säga att det är så roligt att få prata med någon som har samma passion för bakandet som jag själv. Tänk vad man dessutom kan lära sig av andra och hur vi alla kan inspirera varandra!
Maria, liksom jag själv, är på väg att följa sin dröm och starta företag och vi pratade länge om hur man kan göra och vad. Våra planer och drömmar, allt i från hur butiken ska se ut till vilka tjänster som ska erbjudas.
Ja det var sannerligen ett roligt möte och jag är så glad att det öppnats möjligheter att träffa många av er därute. Det är roligt att få nya vänner och utbyta idéer med varandra. För vänner kan man aldrig få för mycket av, eller hur?!
Här är en av Marias vackra tårtor;
Hon är tokduktig!! Så har ni inte varit inne hos henne- se till att ta er en lång stund och titta på hennes vackra skapelser!!!

Tack Maria för en oerhört trevlig fika!!! Ser fram emot att träffa dig igen- kanske vi hinner med att baka ihop nästa gång!


Idag kommer ytterligare en av Kalmar lokaltidningar och ska intervjua mig!! Denna gången är det Östran. Det ska så klart bli jättekul och jag har ju som alltid någon smarrigt att bjuda på :). Så håll koll framöver så säger jag till när ni kan läsa om St Heaven Street. Den här gången kommer det dock inte bara handla om bakverk!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Vad roligt för dig att ha så många vänner med samma intresse och att ni kan utbyta en massa ideer :) Ser fram emot när du drar igång St Heavens Street som firma! Marias tårta och cuppisar ovan är ju väldigt söta!

  SvaraRadera
 2. Du är ju tokduktig och verkar vara en supermysig tjej så det är kul när det händer saker kring dig!!
  Önskar dig all lycka till!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Så kul att du och Maria har setts! Jag följer er båda med spänning (i synnerhet era planer på eget företag!).

  Kul med intervju, önskar dig en trevlig helg kram!

  SvaraRadera
 4. Intervjun kommer på måndag i Östran.

  SvaraRadera
 5. Ja hon är väldigt duktig! Vad roligt att träffas "live", finns ju så många man pratar med via bloggarna varje vecka :-)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)