St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 10 januari 2012

För alla skotokiga!

Eftersom mitt projekt för kvällen är skor i sugarpaste så har jag kollat runt lite på vad andra gör. Det finns dock inte så mycket skor gjorda verkar det som? För det var väldigt krasst på skofronten vad gäller bilder. Jag hittade dock några och det är rätt kul att se hur olika de kan vara!! Ta en titt på dessa;

Visserligen inte skor i sugarpaste men väl i choklad- och det är banne mig inte så lätt ska jag be att få tala om! Jag har ju själv prövat och det är liiiiiiiiite svårare än vad man kan tro!


Nämen, vad hittar man när man googlar? Jo sina egna gjorda skor!!!!!Visst finns det många olika stilar! Och det är inte alltid det enklaste att varken få ihop dem eller att få dem att stå kvar som man har tänkt sig. Men trägen vinner och med lite list och en hel del fantasi kan man lösa även det!!!

Bilderna kommer från Googles bildsök "sugarpaste shoes"


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Tycker nog fasiken att dina håller en högre klass än de flesta där! Och jag vet, skofetischist som jag är!
    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  2. Så fina, ja det finns en hel del inspiration där ute! :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)