St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 20 februari 2011

Ooooo, vad jag längtar tills jag får min leverans!

Ibland går tiden sakta! Framför allt när man längtar efter något...
Har beställt lite nya roliga saker som jag hoppas kommer att dyka upp på posten imorgon. Eftersom jag har lite olika projekt på gång så vill jag ju ha hem allt så jag kan börja testa! Nu har jag beställt svart och röd färg så jag kan färga in Sugarpasten och toppingen. Dessutom har jag beställt lite fler blomstansar så jag kan göra fler tjusiga blommor att pryda bakverken med. Och sen är det ju givetvis lite annat smått och gott :). Så i veckan ska det prövas och experimenteras med färger och former. Jag har lovar min kära kollega Sandra att baka cupcakes till personalmötet på onsdag eftersom hon tyvärr slutar hos oss nu. Klart man måste tröstäta lite då, eller hur?! Och jag tar ju alla chanser jag får till att baka så nu passar jag på. Har mina planer för dessa cupcakes och tänker denna gång göra ett försök till att göra riktigt "coola" sådana! Man måste ju pröva lite nytt och varierande. Ska nog få mina kollegor att mumsa denna gången också :).

Så följ bloggen i veckan så får ni se lite nya inslag bland alla pasteller!

3 kommentarer:

  1. Ibland önskar man att man hade ett annat jobb ;)

    SvaraRadera
  2. Du får komma och hälsa på oss Kikki! :) Eller så får jag helt enkelt baka till er därborta på Sjöbringsväg också!! Kram

    SvaraRadera
  3. Spännande med coola cupcakes, det ser jag fram emot! Och alla andra gottegrisar på jobbet såklart! =)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)