St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 27 februari 2011

"Fusk"-bakelser; så här gör man!

Igår gjorde jag ett litet experiment för att se hur det blir när man använder färdiga produkter. Ibland har man ju lite dåligt med tid och då kan det vara bra att använda saker som går snabbt att göra. Jag valde att köpa färdig tårtbotten till mina bakelser...
..och stansade ut cirklar ur tre lager...
...vispade sedan ihop färdig hallonmousse samt mango- och passionsfruktmousse....
..som jag sen spritsade på.
Första lagret på bakelsen...

Andra lagret fick bli mango- och passionsfruktsmoussen.


Färgade sedan Sugarpaste som skulle användas till dekorationerna..
...vilka jag gjorde till små rosetter.

När jag gjort färdigt alla dessa moment så lade jag på vit sugarpaste på bakelserna. Valde att faktiskt ta två lager med SP då det blir mer jämnt och snyggt resultat. Sedan fäste jag rosetterna på SPn och pyntade lite extra med glitter. Fler bilder kommer lite senare då jag glömde att lägga in dem på datorn :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)