St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 6 februari 2011

Mormors tårta!

 Tårtan när den är färdigspacklad med smörkräm.
 Sugarpastelocket är pålagt och slätas ut med en "smoother" för att den ska bli så jämn och fin som möjligt.
 Blommorna gjorda i Flowerpaste.
 Tårtan färdig och dekorerad!

 Små sockerpärlor får pryda sidorna. En rand av pärlor gjorda av SP längst nere för att dölja skarven. Sidenband runt om för att piffa till det hela.






 Jag lade på lite glitter för att få lite skimmer på tårtan. Tycker det blir ett fint slutresultat.

2 kommentarer:

  1. Åh vilken vacker tårta!! Blommorna är riktigt fina och fint att sätta ut de små pärlorna som utfyllnad här och var så det inte blir några tomma ytor. Gillade att sp:n var lite glittrig, tog fram lystern i blommorna och pärlorna. Glad att jag hittade hit då jag tittar mkt på tex Cake Boss på Discovery Travel&living där de gör tårtor som är riktiga konstverk! Blivit ganska besatt av dessa vackra tårtor.
    Är ännu gladare då jag vet att jag kommer få smaka ett av dina konstverk (om vi vågar skåra den dvs) genom min ena syster, Emma Sandell. Ser väldigt mycket fram emot detta, än mer nu då jag sett dina aptitretande tårtor!!
    //Julia Sandell

    SvaraRadera
  2. Tack vad gulligt sagt av dig Julia! Jag blir så glad varje gång jag får höra så fina saker om det jag gör och jag uppskattar det något oerhört! Ska lägga extra mycket krut på tårtan som ska till er genom Emma! Ska bli så kul att göra den! Säg till när du är i Kalmar så ska jag fixa något smaskigt till dig :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)