St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 21 februari 2012

Och NU är det klart....nästan! Projekt husförsäljning!

NU är vi äntligen klara....nästan...bara en liiiiten detalj kvar. Den förb****de fläkten! Min käre J hävdar att den är till för att sprida värme från den öppna spisen (fast han tycker inte den är snygg, men ändå)....jag hävdar att den är en stor irriterande sak som är i vägen. Tja, åsikter kan gå isär och vi får väl se vem som vinner fighten om den stora svarta saken i taket. Men allt annat är klart, stylat och nu tänker vi inte göra ett dyft till!
Min underbara vän Åsa har varit så oerhört snäll att låna ut inredningsdetaljer från Topiary!! Tror ni jag var lycklig igår när vi valde bland alla oerhört vackra saker som finns där?! Svar; JAAAAAAAA!!!!!! Jag fullkomligt ÄLSKAR varenda sak i den butiken och det mesta i mitt eget hem kommer ju så klart också därifrån. Nu får jag snart en chans att införskaffa lite nya vackra saker eftersom jag planerar en flytt från lägenheten där jag bor nu. Ibland är det skönt att byta hem och jag längtar efter att få ta tag i att planera hur det ska möbleras, hur det ska pyntas och allt annat som hör till!!!

Men tillbaks till projekt husförsäljning; idag gjorde jag sista touchen med lite vackra tulpaner, en fin dukning, lite mer pynt och så äntligen kunde jag konstatera att det faktiskt är klart. Nu ska huset fotas inför försäljningen och sen håller vi bara tummarna att allt går som det ska. Vi har slitit som djur både jag och J och nu känner vi oss faktiskt nöjda med allt jobb vi lagt ner. Det känns visserligen en aningen sorgligt att huset ska säljas eftersom J själv har byggt mycket på det och han har lagt ner både tid och möda på kök och annat. Men, saker och ting förändras i livet och nu är det dags att gå vidare mot nya äventyr och nya projekt. Ett nytt hem väntar och ett nytt liv.
Tillsammans.


Den krukan får nog banne mig stanna hos, det får bli nästa köp! I love it!!

Underbar lykta från favvisbutiken!

Vackert olivträd i kruka, så klart från Topiary!


Japp, jag släpade med mig min kandelaber. Ska det pyntas så ska det pyntas!

En fin dukning sitter aldrig fel.


Tavla från Topiary.

Spisen som J målat svart, lite annorlunda och i mitt tycke riktigt läckert! Ljusstakarna släpade jag med mig hemifrån, plåtlådan och fågelburen är från Topiary.




Lite pynt i form av vackra lila tulpaner och blockljus i vårigt grönt.





Underbart vacker byst från Topiary. Passar precis överallt och pryder både fönster, öppen spis eller hylla!

Det bidde ett stooooooooooort rum!



Plåtlådan är min och bordet och ljusstaken kommer från Topiary!









Tulpanerna hade jag lite problem med att få stående rakt upp eftersom krukan är ganska låg. Det löste jag genom att ställa en rostfri bunke mitt i som jag sedan täckte med svarta servetter...man tager vad man haver liksom!

Ljuslykta och böcker (som också fungerar som förvaringslåda!), både från Topiary.




Håll tummarna för oss nu är ni snälla!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

7 kommentarer:

  1. Men guuud vad snyggt! Vad duktig du är på att styla! Verkligen sinne för färg och form och detaljer! Håller tummarna. Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Så snyggt och smakfullt. Ni kommer inte behöva vara oroliga alls. Det kommer gå jättebra. Verkligen riktigt snyggt med alla fina inredningsdetaljer. LYCKA TILL

    SvaraRadera
  3. Otroligt fint! Du har inte funderat på att lägga till en karrär... jag menar i USA gör dom ju hyffsat bra pengar på att inreda hus som står till försäljning ;)

    SvaraRadera
  4. Såå fint! Det kommer att gå jättebra med försäljningen...tack vare dig :) Berätta inte för J att jag sagt det :))

    SvaraRadera
  5. Kanske är personligt, men har du skilt dig. Eller är det samma man som innan??

    SvaraRadera
  6. Tack snälla, vad gulliga ni är!! Blir jätteglad över era fina kommentarer :D, kram till er!

    Anonym; ja, jag har skilt mig. Så nej, det är inte samma man som innan. Livet går vidare och det gör jag med och jag har funnit lyckan i min ungdomskärlek sedan 17 år tillbaks! Huset säljs dock inte pga av skilsmässa, det säljs av andra skäl. Och jag har stylat det för husvisningen.

    SvaraRadera
  7. Tråkigt med skilsmässan! Men vad häftigt att hitta tillbaka till sin ungdomskärlek. Stort lycka till!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)