St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 19 februari 2012

En härlig frukost och tillökning i familjen!

Det är verkligen något speciellt med söndagsmornar. Man får sova lite längre, ligga och dra sig en stund i sängen, njuta av att man inte ska upp och jobba. Och sen är det så klart det där med söndagsfrukosten......kan  frukost vara godare än just på en söndag? Svar; nej! Total och ren njutning- jajemen!
Nypressad juice, färska frallor och youghurt...YUM!
Jag ÄLSKAR söndagar!
Sen gör det ju inte så mycket att man dessutom får spendera dagen med just den där speciella personen som man blir alldeles varm i hjärtat av!
Och så har vi fått tillökning i familjen! Eller ja, i alla fall för helgen. Det är lille underbara Eddie som gör oss sällskap och han är en riktig liten myshund! Eftersom dottern och jag tyvärr inte får träffa vår egen älskade Zorro pga vissa bedrövliga och minst sagt patetiska anledningar (finns tyvärr människor som tror att det går att ta patent på djur) så har vi helt enkelt fått bli hundvakter för att få mysa till det lite. Och lille Eddie gör helt klart dagen ännu mer härlig!!

Lille plutten!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)