St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 19 februari 2012

Projekt husförsäljning fortsätter!

Ja mina vänner, vårt "lilla" projekt husförsäljning har fortsatt under hela denna helg. Det är min J:s (ni vet den där speciella personen jag pratat om lite nu och då)  hus som ska säljas. Så nu pågår arbetet med att göra i ordning det inför husvisningen som snart ska ske. J själv har varit galet duktig och målat, rensat, kört skräp till tippen och massor av annat. Ni som någonsin sålt ett hus vet säkerligen hur oerhört mycket jobb det är med att både sälja och göra i ordning det. Det ska ju se ut på ett visst sätt inför en visning; det ska vara så öppna ytor som möjligt. Det ska vara neutral stil och inget personligt framme. Så vi har möblerat om, tagit ner, packat ner, flyttat runt, slängt, köpt lite ny inredning, organiserat....ja ni hör ju. Var man inte trött innan så blev man det definitivt efter allt detta! Fast å andra sidan tycker jag ju att sånt här är tokroligt så jag hugger gärna i.

Under helgen har vi fixat och donat för fulla muggar och nu är det mesta faktiskt gjort! Idag revs halva köket ut och det var verkligen saker ÖVERALLT....*pust*. Men det känns oerhört skönt när allt är gjort. Nu är det egentligen bara det sista kvar. Och det är ju det allra roligaste; homestylingen!! Den kommer ske i veckan eftersom huset ska fotas inför visningen så det blir till att sätta fart med det sista.

Bjuder er på lite bilder från helgens jobb;

Totalt kaos!!! Och nej, det såg inte ut så här från början...det är efter att vi fått för oss att göra om!!! Min J är en väldigt ordentlig karl minsann- det gillar vi!

Ser nästan ut som att en bomb har briserat i köket..

...förutom här där träet precis blivit inoljat.

Men NU börjar det ta sig!

Lite mer "rena ytor" där man faktiskt ser köket!

J:s snygga espressomaskin, love it!!! Känns liksom lite så där extra lyxig!


Och så förstås MIN personliga favorit; Kitchen Aid!!! Ooooo, den är ju så snygg!


Snygga ekskivor som förtjänar att få synas lite mer.

Så där ja, inoljat och klart. Nu pryder den snygga brödrosten och kaffemaskinen den vackra ekbänken. En perfekt plats där man kan ta morgonkaffet innan jobbet.

Härliga barstolar där bakdelen passar perfekt!

Ordning och reda i köket som J byggt själv. Matsalsmöbeln har nu fått en ny plats i ett annat rum. Här har jag tänkt att göra en snygg dukning tills fotningen.

Vackra orkidéer har nu fått plats och pryder fönstret.Soffan har också bytt rum och rummet har nu fått bli ett litet minibibliotek, där man kan sitta och mysa till det med en bra bok.


Ljus är alltid mysigt!


Ny spegel, detta för att öka upp rummets yta. 


Rummet har nu blivit dubbelt så stort som det var innan. Dessvärre har jag inga förebilder eftersom jag klantigt nog inte tog några....jag hade nog för bråttom med att börja göra om misstänker jag!

Och så rummet åt andra hållet....


Nu ska takfläkten ner vilket antagligen blir ett projekt i sig. Jag kan inte påstå att jag är något fan av det här med takfläktar (sorry J men "it`s gotta go!!!). Det får istället bli en taklampa som ska få ta plats.
Hur det blir när det är uppstylat får ni så klart också se....när det är färdigt! Nu ska jag gå och sova för trött är nog det minsta man kan säga att jag är!!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)