St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 25 februari 2012

Antikt och chict!

Ett av de inredningsmärken som i mitt tycke har bland de snyggaste sakerna, är det danska märket Chic Antique. Skira, vackra och gammeldags saker som lyser romantik och lantlighet. Jag bara ÄLSKAR det!! Mer sånt åt folket tack! Och definitivt mer sånt till mig ;). Ta en titt på dessa vackra saker som kommer därifrån;

Underbar skärm som faktiskt finns på Topiary i Kalmar! Jag har spanat in den många gånger men har tyvärr inte kommit på vart jag ska ställa den...*suck*. Den som bara hade lite mer plats *drömmer*.


Just en sådan lykta har jag faktiskt använt mig av vid stylingen hos J. Stylingen kan du se HÄR!

Vackra glaskulor som passar både vid jul och resten av året.
Och varför inte använda själva stilen Chic Antique vid tex ett bröllop? Oerhört vackert med det lite slitna antika. En romantisk dröm rent stilmässigt!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)