St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 1 februari 2012

Två favoriter i samma förpackning!


Igår fick jag hem min klara favorit bland alla tidningar; BAKA!!!! Ooooooooo, sicken bra tidning det är- härliga recept, bra reportage och MASSOR av godsaker. Kan det bli bättre? Svar; NEJ!!!
Tidningen fick jag i julklapp av min kära mormor och så var det dessutom årets alla nummer av den. Och det är ju så klart inte fel!
Denna gången var det även ett reportage om en av mina favoritbloggare; Mattias som har den uberhärliga bloggen 
"Bake my day". 

Han är en fena på att skriva och jag skrattar många gånger så tårarna rinner när jag läser om alla hans eskapader i köket. Och det finns nog banne mig INGEN som kan komma på så många härliga galenskaper vad gäller bakverk som honom. De är både smarriga, härliga och annorlunda och det gillas så klart!
Så marsch iväg med er och köp det senaste numret av denna härliga tidning, jag lovar att ni kommer både inspireras och glädjas åt den!!

Mattias blogg (om ni mot all förmodan har missat den) hittar ni HÄR!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Tack för tipset gällande tidning! Bake my day följer jag sedan en tid tillbaka, mycket bra blogg!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)