St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 16 februari 2012

Morgondagens projekt- hur ska detta gå?

Ja mina vänner, nu är det ett nytt projekt på gång. Detta är något som jag inte gjort innan men som jag varit väldigt sugen på att testa. Det känns som att det kan vara lite trixigt men jag har en liten teori om hur jag ska lösa det. Just nu står bottnarna i ugnen och gräddas så nu doftar det härligt minsann!

Vad är det då för projekt? Jo detta;

Topsy turvy-tårta är alltså projektet inför imorgon! Nu lovar jag inga stordåd, först och främst ska jag se om jag ens får ihop det som jag har tänkt. Men som jag alltid säger; testa måste man ju!
Lyckas jag får ni så klart se resultatet imorgon eller på lördag!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)