St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 5 februari 2012

Med öga för detaljer!

En del människor är gjorda för att göra vissa saker. De är nog till och med födda till det. De ska göra det och inget annat. För gör det det så är det ett slöseri med talang. En del är så skickliga på det de gör att man kan sitta och titta på deras arbete hur länge som helst och förundras över hur galet långt tid det måste ta att få till de där detaljerna. 
Och den här tjejen, vars detaljer jag nu ska visa upp, är så fruktansvärt skicklig att jag inte ens finner ord till att beskriva det. Dessa detaljer är utom all vett och sans. Och jag FATTAR INTE hur hon kan lyckas göra allt så vackert och så perfekt. Jag menar, det är tårtor vi snackar om...helt sjukt hur hon ens kan lyckas med dessa saker. Nu har jag suttit en lång stund och tittat och jag sitter och funderar på hur allt sitter ihop, hur det fortfarande står upp och hur sjutton alla små pärlor och annat kommit på plats utan att allt annat har rubbats från sin plats. 
Det finns konst och det finns konst. Och konsten är för det mesta subjektiv. I mina ögon är detta konst. Dels för tålamodet det måste ta, men även för hur det komponerats ihop. Skickligheten och hur stadig man måste vara på handen för att få ihop dessa detaljer. Man kan liksom inte annat än att gapa av förvåning och av beundran!

Tjejen som har gjort alla dessa skapelser heter 
Emma Jayne Cake Design och du hittar henne HÄR, in och gilla på Fb för sjutton gubbar!! Hennes verk får man bara inte missa! Och när du väl har gillat- gå igenom alla hennes bilder för hon gör grymma tårtor!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)