St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 29 februari 2012

Spegelprojektet klart!

Jag fick ju ett litet ryck häromkvällen och beslöt mig för att göra om en gammal spegel. Så den fick bli målad med halvblank svart färg. För att få en lite mer sliten ruggad look så tog jag stålull och gnuggade på ramen. Blev bra resultat måste jag säga! Idén var J:s och jag var lite halvskeptisk till den först men faktum är att det funkade alldeles utmärkt istället för sandpapper!
Så här blev resultatet:


Lite svårt att se men guldet framträder under det svarta. Det blir en häftig sliten effekt och helt plötsligt har jag en ny spegel, inte dåligt det!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)