St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 16 februari 2012

Tänk om det fick bli lite vår!!


Ja mina vänner, nu börjar jag tröttna på snön- gör inte ni det? Skulle det inte vara skönt med lite vår nu? Lite mer sol? Lite mer barmark och några plusgrader? 
Det här med att stå och hacka is från bilen på morgonen tillhör inte direkt mina favoritsysslor och jag kan inte säga att jag står och skrattar varje morgon jag får göra det. Det känns mer eller mindre som ett evighetsjobb för varenda gång man ska ta bilen får man göra om samma procedur... *suck*! 
Tänk om man finge gå ut i något mindre än fem lager kläder och tänk om man slapp ägna en kvart till att få av sig alla ytterplagg varje gång man kommer in *dubbelsuck*.
Nej, nu vill jag ha vååååååååååååååååår! Jag vill ha fågelkvitter, knoppar, vårdoft, vårkläder och vårblommor! Jag vill kunna stå i solen på balkongen och plantera blommor i lådorna och jag vill avnjuta en god kopp kaffe utomhus!!!! 

Tänk när det ser ut så här på balkongen;

Och visst blir man mer inspirerad när det blir vår? Man får så mycket mer energi när solen lyser och det blir ljusare ute. 
Mer inspiration innebär ju också att man oftast får mer gjort, eller hur?! Och ifall någon av er sitter på all den där energin och inspirationen så kan ni roa er med att göra vårlika cupcakes, varför inte sådana här:


Visst längtar man ännu mer efter våren när man ser dessa söta skapelser!
Nu hoppas jag att vädergudarna lyssnar och slutar skicka all den här vita smörjan mer (nog för att jag älskar snö men INTE just nu!!), utan istället skickar oss massor med sol och plusgrader!!

Bilderna kommer från Googles bildsök "spring cupcakes".Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)