St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 6 februari 2012

Alla som är sugen på vår- sträck upp en hand!

Brrrrrrrrr, det är ju galet kallt ute! Ska man verkligen behöva klä på sig sjutton lager kläder varenda gång man ska ut? Det tycker jag minsann är fullkomligt onödigt. Så nu vill jag ha vååååååååååååååååååår!!!! Åh vad jag längtar efter att plantera fina blommor på balkongen, lägga på vårduken på balkongbordet, sitta i vårens första solstrålar en stund och bara njuta. Nu är det inte fullt lika mysigt att sitta i solen......massor av minusgrader och stelfrusna fingrar- det är inte riktigt min melodi. Jag kan dock inte neka till att det är oerhört vackert ute med all snö, det blir ju betydligt mycket ljusare.
Men, som sagt, jag längtar till våren och längtan blir ju inte mindre när man ser allt vackert som kommer på inredningsfronten. Idag passade jag på att ta en sväng till min favoritbutik Topiary, detta eftersom jag hade ledig dag och hur spenderar man den bättre än att mysa runt i favvisbutiken och drömma sig bort en stund?

Längtar man inte efter vår när man ser dessa vårvackra saker så säg?! Så snälla vädergudar; ta väck snön och ge oss lite sol och värme nu tack!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder!:)Ska bli skönt med sol efter den här kylan!

    SvaraRadera
  2. Sträcker upp massor med händer!!!!!!!!!!!! Vår NU tack! :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)