St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 14 februari 2012

Ibland är det kul att se tillbaks!

Jag hittade lite kort på några av mina skapelser som jag gjorde i början när jag började med cupcakes. Och det är ju faktiskt väldigt roligt att titta tillbaka på det man gjort. Jag har inte sett dessa cuppisar på länge så det var roligt när någon på FB hade kollat igenom mina kort och gjort mig uppmärksam på dem. Så det får helt enkelt bli en liten repris på gamla skapelser!!
Godsaker behövs lika mycket som kärlek här i livet! Och med det sagt; jag önskar er alla en riktigt UNDERBAR ALLA HJÄRTANS DAG!!!!!!
Hoppas ni får njuta av massor av kärlek både idag och alla andra dagar om året!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)